Rólam mondták

Minden ami web fejlesztés és grafikai munka. A kreatív tervezéstől a  webes kivitelezésig segítem ügyfeleimet, legyen szó az arculat kialakításáról, vagy egy webportál kialakításáról és működtetéséről.

Az elmúlt évek során a weboldal készítés szinte minden szegmensében képviseltettem magam ügyfeleimen keresztül. Látásmódom és kreativitásom így kiegészült professzionális technológiai szakértelemmel, valamint piacelemzési szaktudással. 

slide-image2_sajat_emberek
Szolgáltatásaim körét a teljesség igényével alakítottam ki, mert hiszem, hogy a részfeladatok egy helyről történő irányítása által egységesebb arculat, rövidebb határidők és hatékonyabb munkavégzés érhető el a kreatív webes munkákban, programozásban, tanácsadásban egyaránt.

 

Programozóra volt szükségünk. A rengeteg csalódás után, mikor Alex reagált egy elkeseredett hirdetésünkre még nem tudtam, hogy most valami jó fog történni. Alex megmutatta, hogy nem minden programozó egyforma. Ez még a mai napig is hihetetlen, a rengeteg korábbi csalódás miatt. Mit mondhatnék: Köszönjük!” 
Palcsik Károly – GBC Professional Ltd – GBCars.eu

Alex igazi profi, gatyába rázott egy ezer sebből vérző weboldalt, aztán a munkatársaival együtt készítettek egy szuper oldalt: presztizssport.com. Gyors, rugalmas, segítőkész!  
Balogh Zoltán – Presztizsport

Alex! Köszönöm a tökéletes munkát! SZUPER!

Az eredmény: akrilkonyhapult.akrilfeluletek.com
Tornoczky Gábor  Forrás: Wordpress

 

Nem szeretnék nagy szavakat használni, ezért nehéz kifejezni, hogy Alexnek mennyi mindent köszönhet cégünk! Elmondhatom, hogy sok csalódás ért minket korábban az átlagos programozói hozzáállások miatt. Alex olyat tudott nyújtani, ami ügyfélkén és emberként is felülmúlja az ismert átlagot.” 
László Szabó – GBC Professional Ltd – GBCars.eu 

Hiteletlenül könnyű és egyszerű volt…

A weboldalunkat kellett átalakítani Drupal 6-ról 7-re. A fő nehézséget az okozta, hogy egy élő oldalról beszéltünk, amit több ezer tartlommal, és több 10 000 hozzászólással, plusz bonyolult modulokkal. Ráadásul az oldal nem állhatott sokat, mivel folymatos forgalama volt és a tagjaink minden nap használják az oldalt. Tehát elég „fájdalmas” átalításnak ígérkezett.

Ami, a megleő volt, hogy a folyamat teljesen „fájdalom mentesen” zajlott. Alex helyesen felmérete a helyzetet és gondoskodott arról, hogy az oldal átáljon egy teljsen új rendszerre, anélkül, hogy bármi zavar történt volna.

A tartalmak mind hibátlanul megmaradtak és a felhasználóktól egy visszajelzés sem érkezett, hogy bármi nehézségük lett volna. Tehát az átállítás hibátlan volt. Emellett a rendszerek ki lettek cserélve, vagyis az új rendszeren kívül vadi új részek is kerültek a rendszerbe. Mégsem fordult elő semmi gond.

Azért fogok ezentúl is együtt dolgozni Alexszel, mert itt semmi szívást nem tapasztaltam amit sok más helyen, egyszerűen megkaptam a terméket, és tudtam az üzletre koncentrálni.

Müller Péter 1év.hu

 

Csatlakozzon elégedett ügyfeleimhez. Vegye fel velem a kapcsolatot. Ehhez kattintson ide vagy a fenti menüben a Kapcsolat menüpontra.

Vagy további információkért válassza a fenti menüből a Magamról vagy a Munkáim menüpontokat.

Remélem az ön véleményét is hamarosan megoszthatóm az oldalamon.