A munka menete

Ön is járt már úgy hogy a programozó eltűnt?

Vagy ami még rosszabb hogy a programozó előleget kért majd a munka nem megfelelő minőségben lett kész vagy egyáltalán el nem is készült el?

 

Önnek is elege van abból hogy nem éri el a programozot?

Engem mindig elfog érni.

 

Ha már önnel is történt ilyen akkor van egy jó hírem.

Nem minden programozó ilyen, én nem kérek előleget. És a munka akkor lesz kész amikor ön mondja.

 

Hogy hogyan is kezdődik megy végebe a munka?

 

1.lépés Skype beszélgetés.

Számomra különösen fontos a munka közben a kommunikáció. Erre a legmegfelelőbb eszköz a skype ahol gyorsan tudunk beszélgetni, hogy a munka gördülékenyen haladjon előre.

 

2.lépés Beszélgetés után ötletelés.

Az első beszélgetés után ahol már tervezgethetünk önnek kellene összeszedni esetleg néhány olyan weboldalt amik tetszenek önnek, hogy felmérhessem az igényeit. Majd közösen lejegyzeteljük a közös ötleteket.

 

3.lépés Megegyezés az árban és időben.

 

 

4.lépés Elkezdődik a munka.

 

5.lépés Kész a munka

Miután készen vagyok a munkával ami az én saját szerverem lesz megoldva tartok egy bemutatott és együtt átnézzük, hogy minden az elképzelései, és megbeszéltek szerint működik-e?

 

6.lépés Fizetés.

A munkát átadás előtt ki kell fizetni, mivel én elvégeztem a munkát azaz időt (pénzt) áldoztam a munkára nincs lehetőségem arra hogy fizetés előtt adjam át a munkát.

 

7.lépés Átadás.

 

8.lépés További fejlesztések.

Az informatika világában nap mint nap naprakésznek kell lennie. Ezért elengedhetetlen hogy nap mint nap fejlődjön az ön weboldala is. Ha elégedett volt a munkámmal akkor keressen meg engem a további fejlesztésekkel kapcsolatban.

 

A munkámra egészen addig garanciát vállalok amíg más programozó nem nyúl bele a rendszerbe.