Gyakori kérdések

A lentiekben olyan kérdéseket vettek fel amik már több alkalommal hangoztak el a projektek még kezdeti időszakában.

 

Gyakran mondogatom az ügyfeleimnek, hogy az én fő célom, hogy ők minél gazdagabbak legyenek, és hogy az elkészült, weboldal minél több pénzt hozzon az ön számára.

Kérdés: Ekkor jön a kérdés, hogy hogyan lehetséges hogy az én célom, hogy ő legyen gazdag?
 

Válasz: A válasz igen egyszerű. Ha önnek mint leendő megrendelőmnek jól megy a weboldal és sikeres lesz akkor nagy valószínűséggel ismét engem fog keresni a további fejlesztések során. Hiszen sajnos jelenleg sok programozó nem az ügyfél érdekeit tartja szem előtt, ezzel elveszítve az ügyfelet. Ám én nem tartozok ezen programozók közé.
 

Kérdés: Tényleg nem kerül nekem semmibe az hogy szaktanács kérjek öntől?
 

Válasz: Ha szeretne szakmai véleményt kérni az oldaláról. Akkor ez tényleg nem fog önnek semmibe sem kerülni és nem jár semmilyen kötelezettséggel.


Kérdés: Tényleg nem kell előleget fizetnem?


Válasz: Igen ez teljesen igaz. Önnek egészen addig nem kell fizetnie amíg a munka el nem készül. És ön azt nem mondja rá hogy készen vagyunk.


Kérdés: Miért kell skype-al rendelkeznem?


Válasz: Én személy szerint kiemelten fontosnak tartom hogy szóban is tudjuk tartani a kapcsolatot, hiszen ez önnek is jó mivel szóban gyorsan tudjuk egyeztetni a dolgokat és tényleg rengeteg olyan dolog kerülhet szóba amit csakis szóban tudunk egyeztetni.


Kérdés: Egészen az első beszélgetésünkig miért nem kaphatok árajánlatot?


Válasz: Jelenleg sok olyan cég van akik úgy adnak árajánlatot hogy nem ismerik meg az ügyfelük pontos igényeit ezért felületes árajánlatot fog kapni aminek az lesz a vége hogy a munka pontatlanul lesz elvégezve, vagy a munka közben módosítják az árajánlatot..Én pontosan ezekből kifolyólag vallom azt hogy inkább a munka előtt beszéljünk át mindent.


Kérdés: Mit jelent az hogy a munkának akkor lesz vége amikor én mondom?


Válasz: Ez azt jelenti hogy a munka közben végig partnerként tekintek önre. A munka legelején megbeszéljük a pontos működést és a munka akkor lesz kész amíg ön pontosan azt nem kapja amit megbeszéltünk.


Kérdés: Vállal garanciát a munkájára?


Válasz: Igen a munkámra garanciát vállalok egészen addig amíg más programozó nem módosítja a fejlesztésem.


Kérdés: Mi az a Drupal/Wordpress oktatás?


Válasz: A Drupal és a WordPress rendszer megismertetésére adok lehetőséget. Ez főleg olyan ügyfeleimnek lehet előnyös akik weboldalt szeretnének de mégis szeretnék ha saját kezük nyoma lenne a weboldaluk. Magánszemélyek és diákok is kérhetik az oktatást.