Munkáim

Ayurvéda és ayurvédikus masszázs

Brahmayurveda weboldalán a feladatom a modernizálás, és az aktuális trendek, megoldások be építése volt. A weboldal már hosszú ideje üzemelt mikor elkezdtem vele 
foglalkozni és néhány design elem már annyira beépült a cég arculatába hogy azokat kicserélni nem lehetett.

 

Az Oximix oxigénnel dúsított italok forgalmazásával foglalkozik. A cég mind a design, és mind a technikai részleteket rám bízta. Bár a design az ő ízlésüket tükrözi. WordPress rendszer segítségével.

http://www.brahmayurveda.hu/ http://oximix.hu/

 A Leroyexpress rendszerének technikai módosításait végeztem. Az oldal Drupal rendszert használ. Ennél a projektnél több felkérésem is volt mind a rendelés mind a kupon rendszer tökélesítése.

 A Matrac rendelés oldalon több technikai problémát kellett megoldanom. Ahol az egyik fő feladatom egy igen összetett kereső létrehozása. Ám emelet több technikai dolgot is javítottam. Az oldal a Drupal rendszerét használja.  

http://leroyexpress.hu/ http://www.matracrendeles.hu/
bmw-motor

Az eredeti oldal másolata (http://shop.bmw-motorrad.de/) Magyarul, és szerkeszthetően. Drupal rendszerben.

A Trófea grill rendszerének technikai módosításait végeztem. Az oldal Drupal rendszert használ. Ennél a projektnél több felkérésem is volt mind a rendelés mind a kupon rendszer tökélesítése.

http://bmw-motorkerekpar-shop.hu/ http://kiraly.trofeagrill.eu/
bmw Presztízs Magazin | Az érték tekintélye
Az eredeti oldal másolata (http://shop.bmw.com/) Kicsi módisítással, és néhány plusz funkcióval, wordpress alapon. Az oldalon több megjelenés beli hibát javitottam illetve több fejlesztést végeztem az admin felületen hogy az oldal kezelése könyebb legyen. 
http://bmw-shop.hu/ http://www.presztizs.com
naptar 1ev.hu   Pénzzé változtatjuk a tudásodat

Rengeteg, egyedi naptár, rengeteg funkció. Érdemes megnézi mennyi mindent is kellet, egy oldalba összeszedni, és beépíteni.

A weboldalunkat kellett átalakítani Drupal 6-ról 7-re. A fő nehézséget az okozta, hogy egy élő oldalról beszéltünk, amit több ezer tartlommal, és több 10 000 hozzászólással. Ráadásul az oldal nem állhatott sokat, mivel folymatos forgalama volt és a tagjaink minden nap használják az oldalt.

http://naptarak.com/ http://1ev.hu/
etrading mvk
Egy tippikus példa arra, amikor az ügyfél talál magának egy témát, és a feladat, annak a kisebb testreszabása, és telepítése, illetve szövegek átírása stb…

Drupal alapon, egy kedvezményeket biztosító oldal. Több apróbb, ügyfél szerző trükkel, és öszetett admin háttér részel.

http://etradingeurope.eu/ http://www.magyarvasarloiklub.hu/
delicate randivarazs
Egy tipikus oldal, amikor adott egy főoldal, és hozzá kell készíteni, egy új, de mégis a főoldalhoz alakalmazkadó oldalt. Terskereső oldal. Szerintem ezzel mindent elmondtam 🙂
http://delicate.hu http://randivarazs.hu/
bakifail luxury
Szerintem mindenki ismeri az ilyen vicc oldalakat. Egy ingatlan eladásához, egy weboldal.
http://bakifail.hu/ http://luxurycountryhouse.hu

 

Céges referenciáim:


A lenti munkáim a Kecskeméti Creativenet Kft.-nél eltöltött 3 évem alatt készítettem, illetve dolgoztam az oldalakon. A lenti munkák mindegyikénél komoly szerepem volt a fejlesztésben.

Travel guides on the Who'sMyGuide Hírek - Rockbook
Who'sMyGuide Rockbook
Szolgáltatások   International LED   Solar Technologies   Napelemes kandeláber, naperőmű, LED világítás Netneo.hu – üdvözlet a webhelyen!   Netneo.hu
ILST NETNEO
Irodamogul.hu Front   gbcars.eu
IRODAMOGUL GBCARS
Cégek részére   fotonda.hu - cégek  
FOTONDA